Retour zenden of terugbrengen

Bij Danovino krijg je advies op maat. Mocht je niet zeker weten welke wijn je moet hebben of je vraagt advies voor een ander, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik adviseer je graag persoonlijk over wat de beste keuze zal zijn.

Danovino verkoopt alleen maar kwaliteitswijn van Tikves. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de wijn, neem dan direct contact met Danovino op.

Vanzelfsprekend heb je een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen die periode mag je, zonder opgave van reden, je zending retour doen. De kosten van retour zenden zijn voor jou. Mocht je het terug willen brengen, dan mag dat natuurlijk ook. Je krijgt binnen 3 werkdagen na ontvangst van de retouren het bedrag op je rekening teruggestort.

Instructies

Ben je toch niet zo blij met je aankoop? Je kunt dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling melden bij Danovino (per mail, whatsapp, sms of telefonisch). Je ontvangt dan per omgaande verdere instructies over hoe je het product retour kunt zenden. Vanaf dat moment krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. De kosten voor dit retourneren zijn voor jou. Ook de verantwoordelijkheid voor het terugzenden ligt bij jou: het is raadzaam om voor traceerbare pakketpost te kiezen.

Voorwaarden

Er wordt wel van je gevraagd om de wijn in originele staat en verpakking terug te sturen. Bekijk de wijn gerust zoals je dat in de winkel zou doen. Flessen met geopende wikkel, kurk of schroefdop worden niet retour genomen. Verder wordt er van je gevraagd om de wijn niet in een te warme of ruimte (hoger dan 19 graden en lager dan 5 graden) te bewaren.

Vergoeding

Stuur je de gehele bestelling retour, dan betaalt Danovino jou het volledige aankoopbedrag terug, dus ook de verzendkosten die je (eventueel) hebt betaald voor het laten bezorgen van je bestelling. Stuur je slechts een deel van jouw bestelling retour, dan krijg je alleen het aankoopbedrag van dat deel van de bestelling teruggestort op je rekening. Je krijgt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening, mits de fles(sen) inmiddels in goede orde retour ontvangen is. Alleen de kosten voor het retour zenden zijn voor jouw eigen rekening.

Persoonlijk contact?

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.