Op dit moment worden er i.v.m. corona geen wijnproeverijen georganiseerd.

Wijn proeven voor nuchtere wijn genieters

Wil je op een leuke en begrijpelijke manier meer leren over de wijnen die Danovino te bieden heeft en daarmee je wijnkennis vergroten? Wil je leren hoe je wijn moet proeven, waar je op moet letten en benieuwd naar de basisbeginselen van wijn? Op verzoek kan er een proeverij georganiseerd worden voor groepen vanaf 5 personen.

Leren wijnproeven

Danovino is nuchter over wijn. Dat betekent dat je mij niet zult horen over geuren van dadels, huwelijk van kaneel en zoethout. Petje af voor de echte wijnkenners die met zoveel passie over wijn kunnen praten en wat vast staat: zodra je bezig gaat met wijn proeven ga je echt geuren en smaken herkennen. Heel erg leuk en leerzaam. Je leert je favorieten te ontdekken en ziet beter in waarom je de ene keer een lichte witte wijn drinkt en de andere keer beter rood kunt nemen. Voor mij is de laagdrempelige manier een leuke en snelle manier van leren praten én meer genieten van wijn.

Tijdens de proeverij dus geen ingewikkelde discussies over welke rode bes je nou precies ruikt, maar gezellig praten over de wijn. Wat ruik en proef je, wat maakt deze wijn bijzonder en bij welk gerecht kun je hem lekker drinken? Dan heb ik het niet over stoofpotjes die een halve dag sudderen, maar de “gewone”gerechten die je door de weeks kookt of als je eens groter uitpakt wanneer je eters thuis hebt, maar ook niet zo’n keukenprinses bent. Ik zal ervoor zorgen dat je met de wijn een boel goed kunt maken.

Kosten wijnproeverij

Kosten voor een wijnproeverij zijn €17,50 per persoon.

Bij meer dan 15 personen, prijs op aanvraag. Alle materiaal (glazen etc) en 3 kleine hapjes inbegrepen. Er worden 5 wijnen geproefd, waarbij de voorkeur voor rood of wit aangegeven kan worden. Bij iedere wijn extra, wordt €12,50 per 6 personen extra gerekend.

Compleet verzorgde wijnproeverij

Bij iedere proeverij neem ik een voorraad wijn mee. In overleg is maatwerk mogelijk. Tevens is het mogelijk in een avondvullend programma Macedonische gerechten te serveren. Standaard komen er hapjes bij die in overleg uitgebreid kunnen worden. Glazen voor wijn en water worden door mij meegenomen. Wijnen die nageleverd moeten worden zal Danovino verzenden met pakketpost, waarbij de verzendkosten voor rekening komen van Danovino.

Wil je meer informatie of reserveren, neem dan contact met me op.

Organiseer een wijnproeverij

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

    Drink je graag wijn en ben je op zoek naar nieuwe smaken, informatie over welke wijn bij welk gerecht, zonder in termen als afdronk, mondgevoel en aroma’s te vervallen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
    Wij gaan zorgvuldig met je e-mailadres om en versturen geen ongewenste mail/spam.