Danovino meets BBQ Brasil

Ontmoet het beste van 2 werelden

Braziliaanse BBQ mét kok en bijpassende Macedonische wijnen. Geheel verzorgde avond met het allerbeste kwaliteitsvlees van BBQ Brasil en de lekkerste topwijnen van Danovino voor slechts € 35,- per persoon.

BBQ Brasil…

is ontstaan vanuit een passie voor de Braziliaanse BBQ. Deze passie deel ik graag met Nederland. In Brazilië is de hiervoor de basis gelegd en in de jaren nadat ik met mijn gezin naar Nederland ben gekomen, heeft dit zich verder ontwikkeld en is hieruit een eigen stijl naar voren gekomen. Bij deze stijl hoort het volledig ontzorgen van u en uw gasten waarbij u gedurende enkele uren een continue stroom van smaaksensaties voorgeschoteld krijgt.

bbq-brasil-danovino

Danovino…

wil wijndrinkend Nederland kennis laten maken met de Tikves wijnen uit Macedonië. Met mijn Macedonische roots en liefde voor dit prachtige land, probeer ik Macedonië en het geweldige gevoel dat ik daar zelf ervaar, naar Nederland te halen. Macedonië is het land van temperament en kracht in de zon, mensen, cultuur, landschap, geuren, kleuren en smaken. Deze karakteristieke eigenschappen proef je terug in de druiven en uiteindelijk de wijn.

danovino-bbq-brasil

Menu

Arend van BBQ Brasil staat de gehele middag of avond voor jou en je gasten klaar om het allerlekkerste vlees optimaal te bereiden. Ondertussen loop ik van Danovino langs voor een bijpassend wijntje en een uitleg over het eten en de wijn. Je proeft 4 stukjes vlees, een stukje vis en we sluiten de avond af met een heerlijk dessert. Alles met bijpassende wijnen en de garantie dat je goed gevuld naar huis toe gaat.

Ervaar deze unieke samenwerking van Danovino en BBQ Brasil. Een volledig ontzorgde avond met het allerbeste kwaliteitsvlees en unieke topwijnen voor  slechts € 35,- per persoon! Meld je snel aan want vol=vol!

Aanmelden

    * Altijd invullen

    ** Onder voorbehoud van beschikbaarheid

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.