Aan alle contacten van Danovino

wijnproeverij op eigen locatie / thuis

We zijn nu bijna een jaar verder en we kijken terug op prachtige successen, leermomenten en nog veel moois in het verschiet. Via dit bericht willen wij jullie hartelijk bedanken voor de steun in welke vorm dan ook. Wat zijn we trots op Danovino en de manier waarop wij vertegenwoordigd worden door jullie.

Hoe het zover is gekomen…

Een groep Noordelijke ondernemers ging op bezoek in Macedonie en stuitte op de heerlijke wijnen. Onder het genot van een goed glas realiseerden zij zich dat ze graag iets wilden doen voor dit prachtige, nog zo onbekende, Balkanland. Het idee ontstond aan een tafel volle en (vast ook wel een aantal) lege flessen Tikves wijn. Alle ondernemers investeerden een bedrag in Microdonia, waaruit Macedonische ondernemers een bedrag konden opnemen voor het door ontwikkelen van hun bedrijf. Daarnaast werd er ook nog wat geïnvesteerd in Tikves, want de eerste pallets wijn gingen mee naar Nederland. De verkoop zal ten goede komen aan de Microdonia kas. Zo gezegd, zo gedaan. Al snel kreeg men lucht van deze heerlijke wijn en ging het hard. Danovino werd opgezet, nam de uitgegroeide activiteiten over en draagt van iedere verkochte fles een deel van de winst af aan Microdonia.

Onze missie

Ons doel is zoveel mogelijk wijn te verkopen. Natuurlijk voor ons bedrijf, maar gedreven door de mooie projecten van Microdonia en het fantastische en motiverende team hier achter. Een van de ondernemers die gesteund is door Microdonia, heeft prachtige stoffen geschenk tasjes voor de wijn gemaakt en bedrukt met logo van de klant. Het cirkeltje is weer rond. Zo groeit ons netwerk iedere dag en kunnen we zoveel moois doen met deze prachtige hobby. We blijven ons verder verdiepen in de wondere wijn wereld om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren en zoeken naar nieuwe manieren om de wijn onder de aandacht te brengen. Op dit moment profiteren ruim 20 gezinnen dagelijks van de hulp van Microdonia. Een geweldig resultaat, mede door jullie investeringen gerealiseerd!

Activiteiten

Ondertussen hebben we een rek vol wijn staan bij de Albert Heijn Offerein met Classic wijnen. Wijn van dezelfde leverancier, maar een andere lijn. De Special Selection wijnen, Cuvee en terroir blijven exclusief bij Danovino verkrijgbaar. Daarnaast hebben we 6 pallets aan relatiegeschenken en kerstpakketten voor een mooi aantal ondernemingen in de buurt verscheept, staan we binnenkort op de opening van een groot expeditiebedrijf en vullen we de weekenden met gezellige wijnproefavonden. Jullie contacten en connecties geven ons steeds opnieuw de mogelijkheid dit heerlijke en mooie product onder de aandacht te brengen.

Webshop

Ontzettend dankbaar voor alle hulp en ondersteuning die we krijgen en mede daardoor enorm gedreven om hier een succes van te maken. Met de kerst voor de deur en onze nieuwe voorraad die fris en fruitig voor jullie klaar staat, nodig ik je van harte uit om onze webshop te bezoeken en een bestelling te plaatsen. Bezorgen is in overleg vaak mogelijk. Mix en match, stel je eigen proefpakket samen en geniet van wat zonlicht uit een glas in de komende koude, maar gezellige dagen die wij jullie van harte wensen.

Nieuwe, exclusieve wijnen in het assortiment en steevast de goedkoopste van het land. Hou de website, Facebook en LinkedIn in de gaten voor alle nieuwtjes.

Nazdravje (proost), bedankt voor alles en heb je vragen dan zijn wij altijd bereikbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CONTROLE * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.