Danovino schenkt en presenteert wijn bij opening nieuwe pand Hartman Expeditie

danovino-hartman-expeditie

Afgelopen week deed ik een mailing de deur uit naar alle klanten, relaties en ambassadeurs van Danovino, want hoewel we heel hard werken aan ons bedrijf, knijpen we dagelijks in onze handjes voor alle hulp die wij krijgen in welke vorm dan ook. Een mooi voorbeeld van een klant, relatie én ambassadeur van Danovino is Hartman Expeditie, met in het bijzonder Ronald Hartman en Mieke Prins. Bij de opening van het nieuwe pand van Hartman Expeditie moesten de gasten kunnen genieten van hun eigen favoriete wijn, dus daar stond ik dan: achter een prachtige wijn koeltafel met alle ruimte onze wijn onder de aandacht te brengen. Maar eigenlijk was dat niet eens nodig, want toen ik aankwam zag ik dit:

hartman-expeditie

En dan denk ik: dit moet in mijn woonkamer! Wat een etalage en wat een prachtige podium voor deze speciale wijnen uit Macedonië. De gehele aankleding (inclusief wijntafel, die ook op mijn verlanglijstje terecht is gekomen) werd verzorgd door De Schildhoeve uit Fluitenberg. Complimenten hiervoor en het heerlijke eten!

Tijdens het gezellige feest met ruim 400 gasten, heb ik honderduit kunnen vertellen over de wijn aan mensen waarvan de wenkbrauwen omhoog schoten na de eerste slok, ons al kenden of fan waren van (Balkan)wijn.  Na afloop ging iedere gast naar huis met een heerlijke fles Tikves wijn in een stoffen wijntasje gemaakt in Macedonië.

Weer een hele ervaring rijker… Die avond schonk ik de wijn met mijn behulpzame schoonzus. Zonder alle hulp en ambassadeurs waren we het eerste jaar nooit zo hard gegaan. We werken iedere avond en iedere vrije dag in de weekenden stug door om iedereen die zo zijn best doet voor ons te laten zien dat Danovino het waard is, het prachtige verhaal achter de wijn doorverteld moet worden, de werkgelegenheid die we creëren in Macedonië doorgezet moet worden en bovenal de verrukkelijke wijn van Tikves geproefd moet worden.

Nu je het zegt…proost!

hartman-expeditie-opening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CONTROLE * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.